'Pogba praat met clubs en heeft voorkeur voor nieuw avontuur'

8 mei 2022 – Paul Pogba is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Manchester United. Hoewel de Franse middenvelder wordt gelinkt aan een overstap naar Manchester City, heeft FootballTransfers begrepen dat de 29-jarige Pogba met twee andere clubs in gesprek is.

'Pogba praat met clubs en heeft voorkeur voor nieuw avontuur'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Pogba zou in gesprek zijn met Paris Saint-Germain en Juventus. Beide clubs bieden hem een weeksalaris van ongeveer 220.000 euro aan, exclusief lucratieve variabelen en bonussen. Pogba kan bij PSG dicht bij huis voetballen, maar zou liever willen terugkeren naar Juventus. Tussen 2012 en 2016 stond Pogba eerder op de loonlijst bij de Italiaanse topclub.

De afgelopen dagen wordt Pogba vooral in verband gebracht met een overstap naar Manchester City. Pep Guardiola zou in de middenvelder de ideale vervanger van Fernandinho zien. De ervaren middenvelder vertrekt na dit seizoen en keert vermoedelijk terug naar Brazilië. Bij City kan Pogba bovendien evenveel verdienen als hij nu bij United verdient: 340.000 euro per week.

Nog geen beslissing genomen
Pogba vertelde vorige maand tegen Téléfoot dat hij de knoop over zijn toekomst nog niet heeft doorgehakt. "Ik kan morgen een beslissing nemen, maar dat kan ik ook tijdens de transferperiode doen. Ik wil titels winnen, weer ergens voor spelen. De afgelopen jaren hebben we geen prijzen gewonnen en dat is triest."

Reacties

Ligue 1

gerelateerd