Gewilde Noppert ontkracht geruchten: "Keuze nog niet gemaakt"

8 mei 2022, 18:44

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Go Ahead Eagles-doelman Andries Noppert ligt. De 28-jarige doelman maakt dit seizoen veel indruk en staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar ontkracht de geruchten dat hij al een keuze zou hebben gemaakt over zijn toekomst.

Voor de camera's van EPSN ging de boomlange doelman na afloop van het verloren duel bij NEC (1-0) in op de onduidelijkheid over zijn toekomst. "Ik ben nu nog bij Go Ahead Eagles en heb mijn keuze nog niet gemaakt", aldus Noppert, die rustig wilt nadenken over zijn toekomst. "De status is dat ik met iedereen in gesprek ga, omdat ik een keuze maak op basis van het gevoel en het vertrouwen. 

Duidelijk is inmiddels dat SC Cambuur en sc Heerenveen allebei geïnteresseerd zijn in de geboren Fries. Eerder deze week werd gemeld dat Noppert al rond zou zijn met Cambuur. De doelman zou afgelopen woensdag zijn medische keuring hebben doorstaan, maar die berichten bleken niet te kloppen. "Ik kom wel eens in het ziekenhuis, maar het is te kort door de bocht om te zeggen dat ik allerlei keuringen heb gedaan", zegt Noppert over dat gerucht.

De goalie vindt het lastig om aan te geven waar zijn voorkeur naar uit gaat. Naast een transfer naar Friesland is het namelijk ook gewoon mogelijk om bij Go Ahead Eagles te blijven. "Het is voor mij mooi om te zien dat clubs interesse hebben. Maar ik wil me focussen op Go Ahead Eagles, omdat er ook nog een kans is dat ik hier gewoon blijf. Ik wil het seizoen gewoon goed afsluiten", besluit de sluitpost.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen