Sandler hoopt op langer verblijf bij Feyenoord: "Moet ik nog horen"

8 mei 2022, 22:21

Philippe Sandler heeft ruim drie maanden na zijn transfer naar Feyenoord zijn officiële debuut gemaakt. Tegen PSV kwam hij binnen de lijnen als vervanger van Gernot Trauner en door de comeback van Feyenoord werd het een memorabele eerste wedstrijd. Na afloop blikte hij terug op zijn eerste maanden en sprak hij kort over zijn toekomst.

"Als je bij een 0-2 achterstand invalt, probeer je zeker als verdediger vooral op aanvallend gebied te helpen. Dan is het mooi dat we de 2-2 nog maken", zei Sandler tijdens de persconferentie achteraf over zijn invalbeurt. Zelf kreeg hij tijdens het slotoffensief van de Rotterdammers ook nog een aardige kopkans. "Dat was wel wat geweest", lachte de verdediger.

Dat het zolang heeft geduurd voor de Feyenoord-supporters de verdediger aan het werk konden zien, kwam omdat Sandler geblesseerd binnenkwam. "Ik zou liegen als ik zeg dat het makkelijk is geweest. Maar ik ben onwijs goed opgevangen. Ik heb het heel erg naar m'n zin gehad en ik denk dat dat ook heeft geholpen in m'n herstel. Of het te lang heeft geduurd? Daar was ik helemaal niet mee bezig."

In ieder geval is Sandler blij dat hij eindelijk weer op het veld heeft kunnen staan. Met het drukke programma en natuurlijk de Conference League-finale in het vooruitzicht, bestaat de kans dat hij deze week meer minuten zal gaan maken. Een basisplaats zit er echter nog niet in. "Op dit moment nog niet. We bouwen het gewoon rustig op en hopelijk mag ik zo snel mogelijk weer spelen."

Volgend seizoen

In ieder geval hoopt Sandler op een langer verblijf in De Kuip. De verdediger is in eerste instantie voor een halfjaar gehaald om bij Feyenoord weer fit te worden, waarna de club zelf kan beslissen of hij voor langere termijn aangetrokken kan worden. "Wat mij betreft, blijf ik", sprak Sandler zijn duidelijke voorkeur uit, geciteerd door Voetbal International. "Maar ik moet nog horen of dat ook gebeurt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LarsC
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Viel behoorlijk goed in! Nu nog fit worden/blijven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen