Veerman witheet na strafschop in De Kuip: "Worden weer genaaid"

9 mei 2022, 09:27

Joey Veerman had zondagavond na de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV geen goed woord over voor Serdar Gözübüyük. De scheidsrechter gaf in de slotfase een discutabele strafschop aan de Rotterdammers. Na afloop kon Veerman zijn ogen niet geloven toen hij de beelden zag.

Gözübüyük legde de bal na een handsbal van Mauro Júnior diep in blessuretijd nog op de stip. Cyriel Dessers pakte dit buitenkansje uit en schoot Feyenoord in extremis op 2-2. "Dit is toch schandelig, serieus!", foeterde Veerman na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Hoe kan het nou dat de scheidsrechter niet zelf even gaat kijken? Dat vind ik serieus ongelooflijk. Wij worden gewoon weer genaaid."

Door het puntenverlies blijft het verschil tussen Ajax en PSV vier punten en kunnen de Eindhovenaren het kampioenschap vergeten. Daarom snapt Veerman weinig van het handelen van de arbiter. "Het gaat wel ergens om op dit moment. Als wij drie punten hadden gehad, stonden we nu op twee punten van Ajax met nog twee wedstrijden. Ik denk dat je daar ook wel even over na moet denken in zo'n situatie."

Ook het gedrag van Gözübüyük rond de strafschop riep bij Veermaan de nodige vraagtekens op. "Volgens mij floot hij niet eens voor een penalty, hij zocht gelijk contact met de VAR. Uiteindelijk kwamen er zes spelers van Feyenoord en was het ineens hup een penalty. Als je de beelden ziet, is dat schandalig. Als de wedstrijd zo afloopt, is het gewoon een kutmiddag", besloot de ex-speler van sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen