Guardiola sneert naar Engelse media: "Willen dat Liverpool wint"

9 mei 2022 – Josep Guardiola zette dit weekend met zijn Manchester City een nieuwe stap richting de titel in de Premier League. De koploper van Engeland won met 5-0 van Newcastle United en profiteerde optimaal van het puntenverlies van Liverpool. De rivaal van City kwam na afloop ook nog ter sprake.

Guardiola sneert naar Engelse media: "Willen dat Liverpool wint"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Iedereen in dit land hoopt dat Liverpool kampioen wordt, zelfs de media", aldus Guardiola in gesprek met beIN SPORTS. "Natuurlijk heeft de club een geweldige historie in Europa. De afgelopen jaren ging het wat minder in de Premier League, al hebben onlangs een titel gewonnen. Wij moeten de punten pakken en iedere wedstrijd zal voor ons een echte finale zijn. Maar we hebben alles in eigen hand."

City staat momenteel drie punten voor op Liverpool en heeft door de ruime zege op Newacastle ook een beter doelsaldo. "Dat is zeker erg belangrijk. Het kan natuurlijk zo zijn dat wij een wedstrijd verliezen en dat Liverpool alles wint. Maar ook zij hebben de kwaliteiten om veel doelpunten te kunnen maken. Daar hoeven we echter nog niet over te praten. Het gaat voor ons om de wedstrijd tegen Wolves. Dat is voor ons de volgende finale."

De slotfase van de Premier League belooft erg spannend te worden. Er staan nog drie speelrondes op het programma en het verschil tussen City en Liverpool is dus drie punten. Het doelsaldo van The Citizens is ook beter (+68 / +64) van dat van The Reds. City speelt nog tegen Wolverhampton Wanderers, West Ham United en Aston Villa. Liverpool neemt het op zijn beurt op tegen Villa, Southampton en Wolverhampton.

Reacties

Premier League

gerelateerd