'Pogba slaat pikant voorstel af en vertrekt niet naar aartsrivaal'

9 mei 2022 – Manchester City gaat niet aan de haal met Paul Pogba. De koploper van de Premier League wil de middenvelder graag overnemen van Manchester United, maar dat ziet de international van Frankrijk niet zitten. Hij gaat liever ergens anders aan de slag.

'Pogba slaat pikant voorstel af en vertrekt niet naar aartsrivaal'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens het Engelse medium The Athletic heeft City wel aangeklopt bij Pogba. De speler van stadgenoot United heeft echter bedankt en ziet zijn toekomst niet in Manchester. Dit weekend kwam naar buiten dat The Citizens zouden willen toeslaan bij The Red Devils. Het contract van Pogba loopt deze zomer namelijk af en dus loopt hij transfervrij de deur uit.

City zoekt op het middenveld naar versterkingen, aangezien routinier Fernandinho komende zomer vertrekt. Door de naam van Pogba kan in ieder geval een streep. Hij gaat voor een ander avontuur en laat de Premier League waarschijnlijk achter zich. Naar verluidt is hij ook in gesprek met onder meer Juventus, Paris Saint-Germain en Real Madrid.

Lees ook: 'Haaland hakt knoop door en vertrekt naar de Premier League'

De 29-jarige Pogba speelde de afgelopen zes seizoenen voor United. Op jonge leeftijd liet hij Frankrijk al achter zich om aan de slag te gaan bij de Engelse grootmacht. Een doorbraak zat er in eerste instantie niet in en Pogba vertrok naar Juventus. Die club verkocht hem in de zomer van 2016 voor ruim honderd miljoen euro terug aan United.

Reacties

Premier League

gerelateerd