Liverpool moet zich herstellen na pijnlijke uitglijder

10 mei 2022, 13:55

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 3 mei.

Wedstrijden

NAC Breda - ADO Den Haag (18.45 uur)

In het Rat Verlegh Stadion neemt NAC Breda het vanavond op tegen ADO Den Haag. De bezoekers uit de Hofstad gaven alle spelers afgelopen weekend rust om met een fris en fruitige selectie af te reizen naar Brabant. Hoewel ADO Den Haag een paar plekken hoger eindigde op de ranglijst, zal de ploeg van NAC-trainer Edwin de Graaf in dit tweeluik er alles aan gaan doen om kans te blijven maken op promotie naar de Eredivisie.

Excelsior - Roda JC (21.00 uur)

In Rotterdam kruisen Excelsior en Roda JC de degens in de play-offs voor promotie/degradatie. Beide ploegen wisten evenveel punten te verzamelen in de Keuken Kampioen Divisie, waardoor het een spannend tweeluik lijkt te gaan worden. Voor eigen publiek hopen de Rotterdammers van Marinus Dijkhuizen vanavond een stap in de goede richting te zetten.

Aston Villa - Liverpool (21.00 uur)

Liverpool verloor vorig weekend kostbare punten in het thuisduel met Tottenham Hotspur (1-1). De concurrent om de felbegeerde landstitel, Manchester City, profiteerde daar optimaal van. Het gat tussen beide ploegen is nu drie punten, waardoor Liverpool vanavond móét winnen op bezoek bij Aston Villa. Daar komt het clubicoon Steven Gerrard tegen, die sinds januari hoofdtrainer is bij de club uit Birmingham.

FC Barcelona - Celta de Vigo (21.30 uur)

Door het puntenverlies van Sevilla afgelopen weekend heeft FC Barcelona de tweede plek steviger in handen. De Catalaanse club staat nu vijf punten voor op achtervolger Sevilla. In eigen huis tegen middenmotor Celta de Vigo hoopt de ploeg van Xavi de derde overwinning op rij te boeken.

Voetbal op tv

18:45 uur: NAC Breda - ADO Den Haag, ESPNlive verslag van het play-offduel

21:00 uur: Excelsior - Roda JC, ESPNlive verslag van het play-offduel

21.00 uur: Aston Villa - Liverpool, Ziggo Sportlive verslag van het Premier League-duel

21.30 uur: FC Barcelona - Celta de Vigo, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen