NAC schorst veelbesproken Hilterman tot einde van het seizoen

9 mei 2022, 13:22

Het seizoen zit erop voor Jeredy Hilterman. NAC Breda heeft de 23-jarige aanvaller ook voor de play-offwedstrijden geschorst, zo meldt het BN De Stem.

Hilterman werd ruim een week geleden uit de selectie van NAC gezet na zijn opmerkelijke optreden tijdens het kampioensfeest van FC Emmen. "Ik ben ook een mens en ik heb een fout gemaakt", doelde hij op het feit dat hij in januari de overstap van Emmen naar NAC maakte.

Dat werd hem niet in dank afgenomen door zijn huidige werkgever. Toen NAC lucht kreeg van de uitspraken van Hilterman, werd de aanvaller direct uit de selectie gezet. 'Zijn gedrag helpt niet in het groepsproces met het oog op het behalen en succesvol zijn in de play-offs', zo viel in de verklaring van de club te lezen.

Door zijn uitspraken is Hilterman (voorlopig) persona non grata in Breda. Dat is een flink probleem voor NAC, dat de aanvaller enkele maanden geleden nog voor naar verluidt 2,5 ton overnam van Emmen. In het Rat Verlegh Stadion beschikt Hilterman over een contract dat nog twee jaar doorloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen