Teleurgesteld Feyenoord krijgt slechts 3000 kaarten voor finale

9 mei 2022, 14:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord mag slechts drieduizend supporters meenemen naar Tirana voor de finale van de Conference League tegen AS Roma. De Rotterdamse club schrijft op de officiële website dat het teleurgesteld is over het beperkt aantal kaarten dat de UEFA beschikbaar heeft gesteld voor de supporters van beide finalisten.

'Een mooi affiche als AS Roma – Feyenoord, de allereerste finale van de Europa Conference League, had in onze ogen een groter podium verdiend met tienduizenden toeschouwers van beide clubs', schrijft Feyenoord. De Arena Kombëtare, waar op woensdag 25 mei de finale van de Conference League wordt gespeeld, heeft een capaciteit van 22.500.

De UEFA stelt de drieduizend kaarten gratis beschikbaar voor Feyenoord. De Rotterdamse club stelt ze eveneens gratis beschikbaar aan de uitkaarthouders. Er zijn 400 kaarten voor diamondcardhouders, 1.200 voor supporters met een goldcard en 175 voor silvercardhouders die door de opgebouwde punten van dit seizoen volgend seizoen een goldcard krijgen. De resterende kaarten, ruim duizend, kunnen worden geclaimd door silvercardhouders.

Tijdens de Conference League-finale zullen meer dan drieduizend Feyenoord-supporters in de Arena Kombëtare plaatsnemen, want de Rotterdamse club kan betaalde kaarten aanvragen voor onder andere familie van de staf en spelers, partners en sponsoren van de club, leden van de Feyenoord Business Club en overige relaties.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen