'Spelers Club Brugge gaan al uit van vertrek Alfred Schreuder'

10 mei 2022, 13:40

Bijna niets lijkt de overgang van Alfred Schreuder naar Ajax nog in de weg te staan. De spelers van Club Brugge gaan er volgens Het Nieuwsblad al vanuit dat de 49-jarige trainer na dit seizoen terugkeert vertrekt.

Schreuder nadert naar verluidt aan persoonlijk akkoord met Ajax. Op clubniveau zou nog geen deal zijn in de maak zijn. Ajax en Club Brugge gaan pas met elkaar om tafel als zij in de competitie zijn uitgespeeld. De Amsterdammers kunnen woensdag de titelstrijd in de Eredivisie beslissen, terwijl de Belgische topclub komende zondag en anders een week later klaar is.

Ajax kan Schreuder voor 1,5 miljoen euro ophalen bij Club Brugge. Hoewel de deal nog niet officieel is beklonken, weten de spelers van de Belgische club hoe het ervoor staat. 'Zij gaan er al van uit dat hun trainer het na dit seizoen voor bekeken houden. Ze beseffen dat het voor bijna elke Nederlander een droom is om Ajax te leiden en dat daar nóg meer financiële en dus sportieve mogelijkheden zijn', aldus bovengenoemde krant.

Het nakende vertrek van Schreuder zou niet voor onrust of problemen zorgen, omdat de trainer en spelers een gemeenschappelijk doel hebben en Schreuder niets laat merken van zijn mogelijke overstap. 'Zowel naar buiten toe als intern gaat hij er professioneel mee om en bewaart hij de focus. Er is zelfs een positief neveneffect', wordt gedoeld op het feit dat spelers die nu buiten de ploeg vallen door het vertrek van Schreuder perspectief voor na de zomer zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen