'Bayern München toonde ook nog belangstelling voor St. Juste'

10 mei 2022 – Jeremiah St. Juste staat op het punt zijn toekomst te verbinden aan Sporting Portugal. De 25-jarige verdediger van FSV Mainz 05 wordt vandaag medisch gekeurd en zal daarna zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract. Bayern München toonde de afgelopen dagen volgens De Telegraaf ook belangstelling voor St. Juste.

'Bayern München toonde ook nog belangstelling voor St. Juste'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De interesse van de Bayern werd echter niet direct geconcretiseerd. Bovendien kwam de belangstelling waarschijnlijk te laat, daar St. Juste zich bijna speler van Sporting Portugal mag noemen. De Portugese club gaat van de Nederlandse verdediger een van de duurste aankopen in de clubgeschiedenis maken. Mainz ontvangt rond de tien miljoen euro (plus ongeveer twee miljoen euro aan bonussen) voor de speler die eerder uitkwam voor sc Heerenveen en Feyenoord.

St. Juste stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar volgens De Telegraaf kon geen club tippen aan de dadendrang van Sporting Portugal. Rúben Amorim, trainer van de Portugese grootmacht, hield altijd contact met de multi-inzetbare verdediger. Sporting heeft er alles aan gedaan om St. Juste uit handen te houden van andere clubs, dus werd de verdediger maandag met zijn broer en zaakwaarnemer Yoshua St. Juste per privéjet naar Lissabon ingevlogen.

St. Juste stond een jaar geleden in de belangstelling van Borussia Dortmund, dat echter niet de 25 miljoen euro wilde betalen die Mainz voor de verdediger verlangde. Ook onder meer Leicester City, West Ham United, Newcastle United, Bayer Leverkusen en Sevilla toonden interesse in St. Juste, die door inmiddels verholpen schouderproblemen dit seizoen slechts negen keer in actie kwam.

Reacties

Bundesliga

gerelateerd