'Ten Hag laat Malacia links liggen en denkt aan andere verdediger'

10 mei 2022, 22:08

Tyrell Malacia werd gelinkt aan Manchester United, maar hij lijkt geen eerste keuze. De vleugelverdediger van Feyenoord heeft serieuze concurrentie van Borna Sosa, die onder contract staat bij VfB Stuttgart. De vleugelverdediger moet circa dertig miljoen euro kosten. Naast United zou ook Chelsea azen op Sosa, weet Kicker.

Erik ten Hag kan komende zomer bij Manchester United beschikken over Luke Shaw en Alex Telles, maar toch wil de club nog een speler halen voor die positie. Sosa heeft in Duitsland nog een contract tot medio 2025, waardoor Stuttgart hoog in de boom kan zitten met de vraagprijs. Dat Chelsea ook nog geïnteresseerd is, kan daarbij ook meewerken. De verdediger wordt op Stamford Bridge gezien als ideale backup voor Ben Chilwell.

Sosa kwam dit seizoen 27 wedstrijden in actie bij Stuttgart, waarin hij bij negen doelpunten betrokken was. Een keer scoorde hij, maar liefst acht keer was hij de aangever bij een treffer. Die cijfers hebben dus ook Ten Hag laten prikkelen, waardoor de trainer hem graag ziet komen naar Old Trafford. United staat dit seizoen defensief te vaak te schutteren, waardoor er nieuw elan nodig is. Dit seizoen kreeg de ploeg maar liefst 56 doelpunten tegen in 37 competitiewedstrijden.

Malacia-transfer

Mocht de transfer van Sosa naar United doorgaan, dan gaat Malacia niet naar de Engelse grootmacht verkassen. Of hij dan bij Feyenoord blijft, is overigens nog maar de vraag. De vleugelverdediger staat namelijk bij meerdere clubs op het verlanglijstje, waaronder bij Olympique Lyonnais.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen