'Ajax wil koopoptie in huurdeal met Mohamed Ihattaren lichten'

11 mei 2022, 15:12

Ajax is van plan Mohamed Ihattaren definitief in te lijven. De twintigjarige middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Juventus, dat akkoord gaf voor een gelimiteerde optie tot koop. Normaliter zou Ihattaren op 1 januari 2023 terugkeren naar Turijn, maar Ajax is van plan hem langer te behouden.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. De Amsterdammers zijn tevreden over de ontwikkeling van Ihattaren, die overduidelijk van plan is zijn laatste kans te grijpen. Het megatalent vertrok afgelopen zomer na diverse conflicten naar PSV, dat hem voor minder dan twee miljoen euro verkocht aan Juventus. Die club stalde hem bij Sampdoria, waar hij niet aan spelen toekwam en niet meer op kwam dagen.

Lees ook: Foot Mercato: Calvin Stengs verschijnt hoog op verlanglijst Ajax

Ajax gunde hem een laatste kans en die heeft de linkspoot met beide handen aangegrepen. In de verloren bekerfinale tegen PSV maakte de middenvelder al zijn debuut in de hoofdmacht. Daarvoor had hij zich diverse keren laten zien in Jong Ajax. Zo nam hij tegen VVV-Venlo nog een hattrick voor zijn rekening. Zijn totale score staat tot dusverre op vier goals en twee assists.

Ajax kan Ihattaren voor twee miljoen euro inlijven, een bedrag dat Ajax over lijkt te hebben voor de technicus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen