Twente vrijwel compleet tegen Levadia

10 augustus 2006, 09:27

Slechts één horde hoeft FC Twente nog te overwinnen om een plaats in het UEFA Cup-toernooi af te dwingen. Als de ploeg er in slaagt om over twee wedstrijden af te rekenen met het Estse Levadia Tallinn, kwalificeert het zich voor de eerste ronde van het Europese bekertoernooi. 

Twente-trainer Fred Rutten kan vanavond, in de thuiswedstrijd tegen Levadia, een beroep doen op een vrijwel volledig fitte selectie. Alleen Niels Wellenberg, die herstellende is van een neusbreuk, ontbreekt. Rutten heeft dan ook hoge verwachtingen voor het duel. "Ons doel is om een goede uitgangspositie te verwerven voor de return. Daarbij is het belangrijk om zelf te scoren, maar vooral ook om geen tegendoelpunt te krijgen. We willen in ieder geval de volgende stap zetten richting de UEFA Cup", zegt hij op de website van FC Twente.

Nieuweling Luke Wilkshire, die vorige maand een contract tekende in Enschede, zal vermoedelijk nog op de bank beginnen. De enige nieuweling die wél kan rekenen op een basisplaats, is Rob Wielaert. De verdediger zal vermoedelijk als rechtsback gaan spelen.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Boschker; Wielaert, Niemeyer, Zomer, Heubach; Bakircioglü, Brama, El Ahmadi; Gerritsen, N'Kufo, Touma

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen