'Dumfries-route? PSV denkt voorzichtig aan rechtsback Van Ewijk'

11 mei 2022, 16:19

De kans bestaat dat Milan van Ewijk (21) al na één seizoen vertrekt uit het Abe Lenstra Stadion. De vleugelverdediger van sc Heerenveen wordt door PSV 'met voorzichtige belangstelling' in de gaten gehouden. Daarnaast zouden ook meerdere buitenlandse clubs wel oren hebben naar een samenwerking met de jeugdinternational van Jong Oranje.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Rik Elfrink van het regionale medium weet dat PSV in hem nog geen basisspeler ziet, maar wel als interessante speler voor de toekomst. Op dit moment hebben Heerenveen en PSV nog geen gesprekken over de voetballer, maar dat zou wel kunnen als er eventueel spelers vertrekken uit het Philips Stadion. Zo staat Phillipp Mwene onder contract in Eindhoven, maar hij lijkt weinig kans te maken op veel speelminuten komend seizoen.

Mocht de clubleiding van PSV zich daadwerkelijk gaan melden in het Abe Lenstra Stadion, dan moet er een behoorlijk bedrag op tafel gelegd worden. Van Ewijk ligt komende zomer nog voor drie jaar vast in Friesland, waar hij dit seizoen onomstreden is. De vleugelverdediger maakt indruk met zijn aanvallende intenties, al heeft dat nog te weinig rendement opgeleverd: hij kwam niet verder dan één doelpunt en een assist.

Dumfries-route

Toen Van Ewijk werd gepresenteerd bij Heerenveen, noemde hij Denzel Dumfries zijn voorbeeld. De huidige voetballer van Internazionale speelde ook maar één seizoen in Friesland voor hij de overstap maakte naar Noord-Brabant voor circa 5,5 miljoen euro. Bij Van Ewijk staat mogelijk hetzelfde te gebeuren, al kan hij ook kiezen voor een stap naar het buitenland. Stade Brest, Lille OSC, Celtic en Championship-club Queens Park Rangers houden hem in de gaten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen