Van Bronckhorst ziet rivaal Celtic de landstitel grijpen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 mei 2022 – Celtic is woensdagavond door met 1-1 gelijk te spelen kampioen van Schotland geworden. Aangezien het verschil tussen beide clubs met nog één duel te gaan vier punten is, valt Celtic niet meer te achterhalen voor Rangers FC. 

Van Bronckhorst ziet rivaal Celtic de landstitel grijpen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hoewel Rangers het in Europa, waarin het de finale van de Europa League heeft bereikt, zeer goed doet, ging het in de competitie wat minder. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst liet zo nu en dan kostbare punten liggen tegen de kleintjes en verloor twee keer van Celtic in de competitie. Dat heeft ervoor gezorgd dat de grote rivaal uit Glasgow er nu met de titel vandoor is gegaan.

Ondanks dat Glasgow woensdagavond groen kleurt, is het verre van een verloren seizoen voor Rangers. De club neemt het over exact een week in de finale van de Europa League op tegen Eintracht Frankfurt. Daarnaast maakt de nummer twee van Schotland ook nog kans op het winnen van de beker. In de finale neemt Rangers het op tegen Hearts.

Het is voor Celtic de 56e landstitel in de clubhistorie. The Celts hadden het de afgelopen jaren wat lastiger, aangezien Rangers vorig seizoen nog de titel van de stadgenoot afsnoepte. Dit jaar heeft de formatie van Ange Postecoglou echter wraak genomen. Het gelijke spel op bezoek bij Dundee United zorgt voor een volksfeest in het groen-witte gedeelte van Glasgow.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd