Steijn doet aangifte: ''Mijn kinderen zijn weer volop bedreigd''

11 mei 2022, 23:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Maurice Steijn gaat aangifte doen wegens bedreigingen die woensdag zijn binnengekomen. Steijn, dinsdag zelf aanwezig bij NAC - ADO Den Haag, zag zijn zoon Sem Steijn scoren tegen de Bredanaars en dat vieren door te wijzen naar de naam achterop zijn shirt. De coach is trots op de actie van zijn zoon, maar heeft daardoor wel bedreigingen binnengekregen.

Vorig seizoen zou er ook al sprake zijn geweest van bedreigingen aan het adres van Steijn. Destijds is daar geen aangifte van gedaan, waardoor er ook regelmatig vraagtekens zijn geplaatst bij deze verhalen. "Vorig jaar is het redelijk gebagataliseerd door NAC-iconen en journalisten die een NAC-hart hebben", geeft de 48-jarige trainer aan bij ESPN. "Er zijn vannacht en vanmorgen weer allerlei dreigementen bij ons binnengekomen, maar waar we nu wel aangifte van gaan doen", maakt de coach bekend.

Steijn had er naar eigen zeggen bewust voor gekozen om vorig jaar geen verdere stappen te ondernemen tegen de bedreigingen die hij zou hebben ontvangen van NAC-supporters. "Vorig jaar hebben we dat gelaten, aangezien we het niet groter wilden maken. Maar wat er vandaag binnen is gekomen, ook naar mijn kinderen, tart alles." 

Karaktermoord

De trainer, die vorig seizoen veel kritiek kreeg bij NAC wegens de manier van spelen, vervolgt: "Alle mensen die mee hebben gedaan aan de karaktermoord van mij wil ik bedanken dat mijn kinderen nu ook weer volop bedreigd zijn. Ik zie bij jullie iemand in de studio zitten die hier ook volop aan mee heeft gedaan", aldus een boze Steijn, die daarmee doelt op Sjoerd Mossou. De journalist van het Algemeen Dagblad is supporter van NAC en is volgens de trainer van Sparta ook schuldig aan karaktermoord.

Reacties

Nico54
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

TRIEST

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen