Vitesse lijkt aanvoerder te verliezen aan verrassing uit Bundesliga

13 mei 2022, 07:45

Het zou zomaar kunnen dat we Danilho Doekhi na de zomer kunnen bewonderen in de Bundesliga. De centrumverdediger van Vitesse staat namelijk hoog op het verlanglijstje van Union Berlin. De club uit de hoofdstad van Duitsland lijkt de zaken snel te willen afhandelen.

Volgens De Telegraaf is er in Berlijn veel vertrouwen dat het gaat lukken om Doekhi binnen te halen. De aanvoerder van Vitesse beschikt over een aflopend contract en gaf in eerder stadium al aan klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Daar wil Union van profiteren door hem transfervrij binnen te hengelen. Zo wordt onder meer het Schotse Rangers FC afgetroefd.

De 23-jarige Doekhi werd begin dit kalenderjaar ook gelinkt aan andere clubs. Zo zouden PSV, Genoa, Napoli en Dinamo Zagbreb ook interesse hebben. De keuze lijkt echter te gaan vallen op Union, dat zich dit weekend kan verzekeren van een avontuur in Europa. Een overwinning op VfL Bochum bezorgt de Berlijners minimaal een ticket voor deelname aan de Conference League.

Doekhi begon zijn loopbaan bij Excelsior, maar trok vervolgens al snel naar Ajax. In Amsterdam bleef een doorbraak uit en de geboren Rotterdammer speelde de afgelopen vier seizoenen bij Vitesse. Met die club richt hij zich nu nog op de play-offs voor Europees voetbal. Bij Union kan hij na de zomer ploeggenoot worden van Sheraldo Becker en Rick van Drongelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen