'De Jong laat interesse van Ten Hag links liggen en blijft bij Barça'

13 mei 2022 – Erik ten Hag lijkt bij Manchester United een streep te kunnen zetten door de naam van Frenkie de Jong. De Nederlandse trainer wil zijn landgenoot graag overnemen van FC Barcelona, maar dat wordt waarschijnlijk een lastige klus. Het heeft er alle schijn van dat De Jong gewoon in Spanje blijft.

'De Jong laat interesse van Ten Hag links liggen en blijft bij Barça'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het Spaanse medium Mundo Deportivo gaat vrijdag dieper in op de situatie van De Jong. De ex-speler van Willem II en Ajax wordt de afgelopen weken steeds meer in verband gebracht met een transfer naar United. Daar gaat Ten Hag immers aan de slag als nieuwe manager en hij zou De Jong graag aan zijn selectie toe willen voegen. Er zijn echter wat problemen.

De Jong wil namelijk graag meedoen voor de titel en spelen in de Champions League. Dat eerste is natuurlijk voor nu koffiedik kijken, maar deelnemen aan het miljardenbal zit er voor United na de zomer niet in. Barcelona plaatste zich op zijn beurt wel voor de Champions League en gaat het seizoen van La Liga zo goed als zeker op de tweede plaats afsluiten.

Daarnaast heeft De Jong het goed naar zijn zin in Barcelona en wil hij er veel aan doen om te slagen bij zijn club. Zo leverde hij onlangs al salaris in om zijn werkgever te helpen met de financiële problemen. Dat zou voor de Catalanen ook een reden kunnen zijn om hem juist wel te verkopen. Het prijskaartje zou dan tussen de zeventig en tachtig miljoen euro zijn.

Reacties

Premier League

gerelateerd