'Ajax ziet bij Bayer Leverkusen mogelijke vervanger voor Antony'

13 mei 2022, 08:48

De naam van Paulinho prijkt op het wensenlijstje van Ajax. De aanvaller mag vertrekken bij zijn club Bayer Leverkusen en daar hopen de Amsterdammers van te profiteren. In de Johan Cruijff ArenA houdt men namelijk rekening met het vertrek van smaakmaker Antony.

Volgens het Duitse medium Kicker is Paulinho (21) op de radar verschenen in Amsterdam. Ajax zou op de achtergrond namelijk bezig zijn met een eventueel vertrek van Antony en wil indien nodig snel een vervanger presenteren. Steven Bergwijn staat natuurlijk ook op de verlanglijstje, maar het is de vraag of Tottenham Hotspur hem naar de Eredivisie laat vertrekken.

Daarom is Ajax ook uitgekomen bij Paulinho, die bij Leverkusen een contract tot medio 2023 heeft. De uitzichten voor de Braziliaan zien er in de BayArena niet bepaald rooskleurig uit en dus is een vertrek voor beide partijen deze zomer een goede optie. Het is de vraag wat Bayer wil ontvangen voor de rechtspoot, die in de zomer voor 2018 voor 18.5 miljoen euro werd gehaald.

De ex-speler van Vasco da Gama is ook in beeld bij de Portugese topclub Sporting CP. Bij Ajax gaat men deze zomer naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een extra buitenspeler. David Neres vertrok tijdens het seizoen, terwijl er komende zomer ongetwijfeld wat gaat spelen rond Antony. Mohammed Kudus en Mohamed Daramy lijken nog niet klaar voor een vaste basisplek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen