United rondt zaken af en geeft Ten Hag gewenste assistenten

13 mei 2022, 10:20

Mitchell van der Gaag en Steve McClaren gaan in het kielzog van Erik ten Hag mee naar Manchester United. De huidige trainer van Ajax neemt het duo mee om hem te assisteren in zijn nieuwe functie als manager van de Engelse topclub. Momenteel worden de laatste formaliteiten afgehandeld.

Het is al een tijdje bekend dat Ten Hag graag met Van der Gaag en McClaren aan de slag wil gaan op Old Trafford. Van der Gaag is momenteel al een van de assistenten van Ten Hag bij Ajax, terwijl de Tukker in het verleden zelf de rechterhand van McClaren was bij FC Twente. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano moeten de laatste plooien nog worden gladgestreken.

In het geval van Van der Gaag moet United er ook nog uitkomen met Ajax, waat hij een contract tot medio 2023 vastligt. De trainer heeft een tijdje terug al bij de club aangegeven graag met Ten Hag naar Engeland te gaan. De situatie van McClaren is een stuk gemakkelijker voor The Red Devils. De ervaren oefenmeester zit momenteel namelijk zonder club.

Van der Gaag (50) werkte achtereenvolgens bij Marítimo Funchal, Belenenses, Ermis Aradippou, FC Eindhoven, Excelsior, NAC Breda en Ajax. McClaren (61) was op zijn beurt als eens assistent bij United. Daarnaast was hij werkzaam bij Derby County, Middlesbrough, Engeland, FC Twente, VfL Wolfsburg, Nottingham Forest, Newcastle United en Queens Park Rangers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen