'PSG en andere topclubs volgen Danjuma; afkoopsom onthuld'

13 mei 2022 – Arnaut Danjuma heeft zichzelf op de radar gespeeld van verschillende topclubs, van wie Paris Saint-Germain het meest concreet genoemd wordt. De Franse grootmacht zou de verrichtingen van de Oranje-international bij Villarreal zeer nadrukkelijk volgen. De afkoopsom in het contract van de aanvaller maakt hem een extra interessant doelwit. 

'PSG en andere topclubs volgen Danjuma; afkoopsom onthuld'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Verschillende media, onder wie Voetbal International, wisten namelijk te melden dat hij komende zomer voor een bedrag van 45 miljoen euro op te halen is. Die clausule werd in zijn contract gezet toen hij afgelopen transferzomer voor de helft van dat bedrag (om precies te zijn 23,5 miljoen euro) door Villarreal werd overgenomen van het Engelse Bournemouth. 

In zijn eerste seizoen in Spanje maakt Danjuma direct veel indruk. Tijdens het ijzersterke Champions League-seizoen van de club, die stuntte door de halve finale te bereiken, kroonde hij zich tot topscorer aller tijden in het toernooi namens Villarreal. De aanvaller werd dit seizoen al veelvuldig gelinkt aan Liverpool, maar dat is dus niet de enige geïnteresseerd. VI schreef dat behalve PSG ook meerdere clubs uit de Premier League de speler volgen.

Blessure
Onder meer in zijn doelpuntenproductie is de topvorm van Danjuma dit seizoen terug te zien. Zijn zes treffers in de Champions League betekenden dus een clubrecord, terwijl hij in La Liga goed was voor tien goals en drie assists. De laatste weken kwam de aanvaller door een spierblessure overigens niet in actie namens Villarreal, waar zijn contract nog doorloopt tot medio 2026. 

Reacties

LaLiga

gerelateerd