Heftig: oud-speler Vitesse overleden na sprong van hoge klif

13 mei 2022 – Zeer treurig nieuws uit Spanje: Mourad Lamrabatte, een voormalig speler van Jong Vitesse, is verongelukt. De inmiddels 31-jarige oud-prof was op vakantie op Mallorca en dook van een 25 meter hoge klif, maar kwam neer op de rotsen. Hij overleed terplekke, want volgens de hulpdiensten was hij zelfs op slag dood na het ongeval.

Heftig: oud-speler Vitesse overleden na sprong van hoge klif

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt De Gelderlander vrijdagmiddag, nadat eerder op de dag het nieuws via de Spaanse media naar buiten was gekomen. Toen ging het nog om een nog onbekende Nederlandse man, later werd duidelijk dat het om de voormalig Vitesse-speler gaat, die ook een lokaal bekende kickbokser in Arnhem was.

Hoewel zijn vrouw hem achterna sprong, kon zij haar man niet meer redden. Het tragische ongeluk is gefilmd, omdat de sprong op video moest komen, en werd door de Spaanse krant Diario de Mallorca zelfs geplaatst. "We begrijpen niet hoe die video heeft kunnen uitlekken. De telefoon van zijn vriendin werd door de Spaanse politie in beslag genomen, dus dan moet het in die hoek zitten", laat een familielid weten aan het regionale dagblad.

In de jeugd voetbalde Lamrabatte niet alleen voor Jong Vitesse wat BVO's betreft, maar hij zat ook in de jeugdopleidingen van NEC, AGOVV en Go Ahead Eagles. Zijn lichaam werd op de bodem van de zee gevonden door de Spaanse Guardia Civil. In Spanje hebben zijn vrouw en twee kinderen inmiddels psychologische hulp gekregen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd