"Ajax zit in een luxepositie: dan is Antony 100 miljoen euro waard"

13 mei 2022, 18:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax staat op het kruispunt als het gaat om de toekomst van buitenspeler Antony deze transferzomer. Erik ten Hag is zeer gecharmeerd van de buitenspeler, maar er is meer interesse voor de Braziliaan. Ook Paris Saint-Germain zou de diensten van de aanvaller namelijk op de voet volgen en zou de knip willen trekken.

Dat stelt Ajax's clubwatcher Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. Volgens hem is Ten Hag vol lof over Antony en is dat een van de spelers die hij mogelijk ook wil meenemen naar Manchester United. "Maar er zijn meer clubs die hem willen, onder meer Paris Saint-Germain. Ajax zit wel in een luxepositie: gaan ze hem in deze zomer verkopen voor zestig miljoen euro óf wachten ze tot het WK", vraagt Verweij zich hardop af.

"Als Antony een basisplaats heeft en wereldkampioen wordt met Brazilië, dat wel goede papieren heeft. Dan is hij misschien wel honderd miljoen euro waard", aldus Verweij, die denkt dat Ajax er toch voor kiest om de buitenspeler al in de zomer te verkopen. "David Neres was ooit ook vijftig miljoen euro waard… Al vind ik Antony beter dan Neres ooit is geweest. Ja, ik denk dat er wel zestig miljoen euro voor hem op tafel komt."

Lees ook'Ajax ziet bij Bayer Leverkusen mogelijke vervanger voor Antony'

Bayern en Dortmund willen Haller

In Duitsland is een strijd uitgebroken om Sébastien Haller, zo beweert Verweij verder. "Hij heeft het ook geweldig gedaan bij Eintracht Frankfurt: hij staat er in Duitsland geweldig op", weet de journalist. Borussia Dortmund ziet in hem een van de vervangers van de naar Manchester City vertrekkende Erling Haaland, terwijl Bayern München de Fransman wil halen voor het aanstaande vertrek van Robert Lewandowski.

"Ajax heeft 22,5 miljoen euro voor hem betaald. Maar als je 35 à 40 miljoen voor hem ontvangt, moet je Haller zeker weg doen. Ik heb zomaar het gevoel dat Haller niet meer gaat leveren dan wat hij dit jaar heeft gedaan. Verkopen op het hoogtepunt", doet Verweij een suggestie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MisterAjax1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tsjaa dat is dat hele Kakkerlakken elftal niet eens waard.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

WHAHAHA nieuw telraam nodig jochie, die 25 miljoen die die clown ten hoogste opbrengt is de beste buitenspeler van de hele eredivisie (sinistera) al waard.Maar zuur (K)neusje nog : VAR harte gefeliciteerd met de GEKREGEN Titel.WHAHAHA

AnoniemeHenk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jeetje, iemand zit het wel erg hoog.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is wel duidelijk dat dit een (K)neuzen-site is met al die likes voor een onnozel comment van mister neus1 whaha (sjaakie zwart de grootste malloot), maar dat boeit mij totaal niet.De mooiste club van nederland speelt de 25ste de Finale en die gaan ze winnen ook.Worden onze spelers alleen maar duurder van!.NIETS is sterker dan dat ene woord : FEYENOORD!!!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen