PSV wil de Gakpo-route ook voor 'kroonjuweel' Sangaré

13 mei 2022 – PSV gaat proberen om het geraamte van de ploeg voor het komende seizoen bijeen te houden. Hoewel er interesse is voor heel veel spelers, willen de Eindhovenaren na Cody Gakpo ook dolgraag verder met Ibrahim Sangaré (24) en Mario Götze (29). Met een forse salarisverhoging hopen ze hem uit de handen van het buitenland te houden.

PSV wil de Gakpo-route ook voor 'kroonjuweel' Sangaré

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag althans. De ochtendkrant weet dat PSV in Sangaré een van 'de kroonjuwelen' ziet, die het in de komende zomer dolgraag wil behouden. Gakpo en Götze, die ook allebei mogelijk worden gelinkt aan een vertrek, vallen ook in die categorie en voor Sangaré gaat dat stempel onder Ruud van Nistelrooy ook op.

'Een concrete aanbieding om zijn contract te verlengen, is er nog niet', schrijft het regionale medium. 'Maar als de Ivoriaan ervoor kiest om zijn carrière nog een jaar in Eindhoven voort te zetten, kan hij net als Gakpo sterk verbeterde voorwaarden tegemoet zien.' Alleen als er een bedrag tussen de 25 of 30 miljoen euro op tafel komt, is PSV bereid om hem te laten gaan.

Lees ook: Gakpo spreekt twijfels uit: "Van Nistelrooij wil dat ik blijf"

Toekomst Götze
Afgelopen winter gaf Gakpo het goede voorbeeld, want hij tekende een verbeterde aanbieding, waarbij zijn verbintenis ook met een jaar werd verlengd. Die route wacht Sangaré mogelijk ook en ook met Götze, die zijn toekomst eerder wel min of meer verbond aan die van de naar Benfica vertrekkende Roger Schmidt, wil PSV graag door.

De Portugese club is wel geïnteresseerd in de Duitser, maar daarvoor moet het wel enkele miljoenen over maken naar Eindhoven. 'Götze heeft het uitstekend naar zijn zin in Eindhoven, maar heeft de club wel laten weten dat er een kans is dat hij vertrekt', schrijft het Eindhovens Dagblad. Zeker is dat PSV niet bereid is om alle sterkhouders te laten gaan in de komende transferzomer.

Reacties

PSV

gerelateerd