Buijs verwacht emotioneel duel in Groningen: "Dat mag volgens mij ook wel"

13 mei 2022 – Danny Buijs (39) verwacht een emotionele middag te hebben in zijn laatste wedstrijd met FC Groningen. De ploeg staat tegenover SC Cambuur en heeft nog kans op het bereiken van de play-offs, maar de huidige vorm is niet groots. Na het duel wordt er in elk geval afscheid genomen van de oefenmeester en dat zal een bijzonder moment zijn voor Buijs.

Buijs verwacht emotioneel duel in Groningen: "Dat mag volgens mij ook wel"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Na vier jaar gaat de coach namelijk weg uit het noorden. "We moeten even door de resultaten van de laatste wedstrijden heen kijken. We zijn tot nu toe steeds in het linkerrijtje van de Eredivisie geëindigd en daar ben ik trots op. In deze fase ben ik niet bezig met wel of niet play-offs. We hebben een paar tikkies gehad, dus is het nu eerst vooral zaak om het seizoen eervol af te sluiten", begint Buijs zijn verhaal op de clubsite.

"We gaan er alles aan doen om te winnen. Of dat lukt of niet, het zal daarna sowieso een emotionele middag voor mij worden als ik op het veld afscheid neem van de supporters en sponsors. Maar dat mag volgens mij ook wel. Iedereen weet en kent mijn band met deze club", vervolgt hij op de clubsite. De kans dat de play-offs nog het toetje wordt van de Eredivisie, is door de zwakke vorm erg klein.

Lees ookOnrust bij FC Groningen: ''Spelers hebben mot met elkaar''

"Ik kreeg een lijstje van vier seizoenen FC Groningen. Daarop waren alle competitieresultaten van de afgelopen seizoenen onder mijn leiding bij elkaar opgeteld en dan eindigen we als zevende in Eredivisie. Hoe het zondag dus ook afloopt; er is hier de afgelopen jaren ook veel goed gegaan", bleef Buijs optimistisch ondanks de huidige mindere vorm.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd