Ontwikkelingen bij Ajax rond Overmars en diens opvolgers

14 mei 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 13 mei.

Ontwikkelingen bij Ajax rond Overmars en diens opvolgers

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

'Ajax zet streep door meenemen Schreuder-broer als assistent'
PEC Zwolle hoeft vermoedelijk niet te vrezen voor het vertrek van hoofdtrainer Dick Schreuder. Hoewel de broer van de nieuwe Ajax-trainer Alfred Schreuder serieus werd genoemd als potentiële assistent-coach van de Amsterdammers, zouden de beleidsbepalers dat niet zien zitten. Derhalve is door die optie een streep gezet.

'Ajax stelt voorlopig géén opvolger van Overmars aan'
Het heeft er alle schijn van dat Ajax voorlopig geen opvolger gaat aanstellen voor directeur voetbalzaken Marc Overmars. De club gaf aan dat er gezocht zou worden naar een vervanger, maar volgens De Telegraaf is de club tevreden over het 'onafscheidelijke duo' technisch manager Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Extern wordt de zoektocht derhalve voorlopig gestaakt.

Overmars-onderzoek loopt spaak bij het ISR: Ajax werkt niet mee
Opmerkelijk nieuws vanuit Amsterdam: Ajax zou niet goed meewerken in het onderzoek naar directeur voetbalzaken Marc Overmars. De vertrokken bestuurder wil zelf vooralsnog niet praten en ook zijn voormalig werkgever werkt volgens Het Instituut Sportrechtspraak (ISR) niet mee. Daardoor is de KNVB benaderd om te bemiddelen tussen beide partijen. 

"Ajax zit in een luxepositie: dan is Antony 100 miljoen euro waard"
Ajax staat op het kruispunt als het gaat om de toekomst van buitenspeler Antony deze transferzomer. Erik ten Hag is zeer gecharmeerd van de buitenspeler, maar er is meer interesse voor de Braziliaan. Ook Paris Saint-Germain zou de diensten van de aanvaller namelijk op de voet volgen en zou de knip willen trekken.

Bijzonder bierrecord in Johan Cruijff Arena rondom titel van Ajax
Het kampioensfeest van Ajax in de Johan Cruijff Arena heeft woensdagavond een opmerkelijk record gebroken: nooit eerder ging er zoveel bier over de toonbank in het stadion rondom een wedstrijd dan rond het duel met sc Heerenveen. In totaal ging er meer dan 50.000 liter doorheen.

Reacties

Eredivisie