Mexicaanse media over Oranje-selectie Janssen: 'Nee, het is geen grap'

14 mei 2022 – Mexicaanse media zijn met stomheid geslagen nadat bekend is geworden dat Vincent Janssen tot de voorselectie van het Nederlands elftal richting de Nations League-duels in juni behoort. In Midden-Amerika slaagde de spits er dit seizoen nauwelijks in om zijn stempel te drukken bij Monterrey.

Mexicaanse media over Oranje-selectie Janssen: 'Nee, het is geen grap'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

'Nee, het is geen grap. Bondscoach Louis van Gaal verrast en haalt Janssen bij de selectie', schrijft het medium Medio Tiempo. 'De aanvaller is niet aan zijn beste periode bezig. De spits werd laatst zelfs nog uitgefloten door de supporters van Monterrey. El Norte sluit zich daarbij aan. 'Het is heel vreemd, als je kijkt naar zijn productie dit seizoen.'

Journalist José Manuel Elgueta zocht ook tevergeefs naar verklaringen waarom Van Gaal de aanvaller op zijn lijst met dertig spelers heeft opgenomen. 'De man die we zo in twijfel trekken en vaak op kritiek kan rekenen, behoort tot de voorselectie van het Nederlands elftal.'

Janssen speelde dit seizoen pas vijftien competitieduels in het shirt van Monterrey en was daarin goed voor één treffer. Janssen speelde in 2017, toen hij onder contract stond bij Tottenham Hotspur, voor het laatst bij het Nederlands elftal.

Lees ook: Huwelijk dwarsboomt mogelijk rentree Vincent Janssen in Oranje

Reacties

Oranje

gerelateerd