NOS: Promes ook betrokken bij drugssmokkel en huiselijk geweld

14 mei 2022 – Quincy Promes wordt ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld, zo heeft de NOS geopenbaard na grondig onderzoek van Nieuwsuur. De aanvaller van Spartak Moskou komt daardoor steeds meer onder vuur te liggen, na eerdere aanklachten van handelingen in het criminele milieu en een steekpartij.

NOS: Promes ook betrokken bij drugssmokkel en huiselijk geweld

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

In juli 2020 maakte Promes zich schuldig aan een steekpartij, waarin hij een neef in zijn been raakte. Onlangs lekte al uit dat de aanvaller dat incident in afgeluisterde telefoongesprekken met familie bevestigde. Nu is ook naar buiten gekomen dat Promes zich schuldig maakte aan de smokkel van synthetische drugs naar Australië en van huiselijk geweld.

Promes probeerde de steekpartij lange tijd onder de radar te houden, zo is bekend geworden. De aanvaller bood 20.000 euro aan het slachtoffer om hem het zwijgen op te leggen. Een van de vrienden van Promes die zich daarmee bemoeide, is inmiddels in België veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar vanwege een cocaïnezaak in Antwerpen.

De mogelijke betrokkenheid bij zulke incidenten maken de uitverkiezing van Promes voor het EK van afgelopen zomer alleen maar twijfelachtiger. Tot grote verbazing behoorde de aanvaller tot de definitieve groep van bondscoach Frank de Boer.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd