Nagelsmann duidelijk: "Akkoord over Gravenberch nog ver weg"

14 mei 2022 – Ryan Gravenberch wordt al maandenlang begeerd door Bayern München, maar een definitieve overstap is nog niet dichtbij. De middenvelder van Ajax, die komende zomer verkocht moet worden om een transfervrij vertrek in 2023 te voorkomen, is volgens de topclub vooralsnog te duur.

Nagelsmann duidelijk: "Akkoord over Gravenberch nog ver weg"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Op een persconferentie richting de speelronde in de Bundesliga reageerde Nagelsmann kort over de transferontwikkelingen rond Gravenberch. "Een akkoord over hem met Ajax is nog ver weg", aldus de Duitse oefenmeester. Ajax verlangt een hogere transfersom dan Bayern München voorlopig bereid is om te betalen voor het toptalent.

Met Noussair Mazraoui is wél een akkoord bereikt. De Marokkaanse rechtsback verruilt Ajax na dit seizoen transfervrij voor een avontuur in de Duitse top. "Hij was direct van mening dat hij alleen voor ons wilde spelen, toen we ons meldden. We hebben hem nodig, dus ik ben heel blij dat we hem aan onze selectie mogen toevoegen. Het is een geweldige speler."

Niet alleen de namen van Gravenberch en Mazraoui passeerden de laatste maanden de revue. Ook Jurriën Timber en Sébastien Haller werden onlangs in verband gebracht met een overstap naar de Duitse grootmacht.

Lees ook: Ajax hervat gesprek met Leipzig; afkoopsom voor Wijndal bekend

Reacties

Ajax

gerelateerd