Ancelotti onthult Hazard: "Zijn plannen zijn duidelijk"

14 mei 2022 – Ondanks aanhoudend blessureleed, speelt Eden Hazard volgend seizoen ook voor Real Madrid. Dat heeft trainer Carlo Ancelotti bevestigd op een persconferentie, waarin hij werd gevraagd naar de toekomst van Hazard.

Ancelotti onthult Hazard: "Zijn plannen zijn duidelijk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Het is heel duidelijk: hij blijft en is erg gemotiveerd", citeert Marca Ancelotti. "Hij heeft een moeilijke periode achter de rug. Volgend seizoen wil hij zijn kwaliteiten laten zien. Zijn plannen zijn duidelijk: hij blijft."

Hazard kwam drie jaar geleden voor maar liefst honderd miljoen euro over van Chelsea. Die investering heeft zich nog geen moment terugbetaald voor Real Madrid. De aanvaller miste door blessures maar liefst 66 wedstrijden voor de Koninklijke.

In de 65 wedstrijden die de Rode Duivel wel speelde voor Real, was hij bij slechts zestien doelpunten betrokken. Hij scoorde zes keer en bereidde tien treffers voor. De 31-jarige Hazard beschikt nog over een tweejarige verbintenis.

Reacties

LaLiga

gerelateerd