Marca: PSV en andere Europese clubs hebben Argentijn in vizier

14 mei 2022 – PSV wordt in verband gebracht met de Argentijn Carlos Alcaraz. Aan de negentienjarige middenvelder hangt echter wel een fors prijskaartje, waardoor het de vraag is hoe serieus de belangstelling daadwerkelijk is. Het talent staat nu onder contract bij het Argentijnse Racing Club.

Marca: PSV en andere Europese clubs hebben Argentijn in vizier

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens het Spaanse Marca staat Alcaraz op lijstjes van meerdere clubs. Zo zouden naast PSV ook Atlético Madrid, Sevilla, Juventus, Arsenal, Tottenham Hotspur, Internazionale en Wolverhampton Wanderers het talent uit Argentinië in de gaten houden.

Alcaraz moet wel tientallen miljoenen kosten. De speler staat de komende vier jaar nog onder contract bij Racing Club. Naar verluidt beschikt zijn verbintenis over een transferclausule van 24 miljoen euro, maar zou Racing Club ook akkoord gaan met een bedrag rond de negentien miljoen.

Voor Racing Club speelde Alcaraz tot dusver 58 wedstrijden op het hoogste niveau van Argentinië, waarin hij acht keer scoorde en zes treffers voorbereidde.

Reacties

PSV

gerelateerd