Virgil van Dijk laat Liverpool-fans schrikken op feestavond

15 mei 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 14 mei.Wéér heerlijke penaltyreeks:

Liverpool pakt FA Cup tegen Chelsea

Liverpool heeft zaterdagavond ten koste van Chelsea beslag gelegd op de FA Cup. Net als de eerdere ontmoeting tussen de twee ploegen in de finale van de League Cup kwam ook deze eindstrijd aan op een strafschoppenserie. Net als toen had Liverpool de langste adem, wat de ploeg de tweede prijs van dit seizoen opleverde.

Van Dijk geeft toelichting bij blessure: "Pijnscheut achter m'n knie"

Liverpool viert zaterdagavond de winst van de FA Cup tegen Chelsea, de tweede prijs van dit seizoen. Toch was het uitvallen van sterkhouder Virgil van Dijk een smet op die feestvreugde. Na afloop van de wedstrijd vertelde de verdediger zelf waarom hij in de verlenging niet meer terugkeerde op het veld.

Excelsior mag hopen op Eredivisie door seizoensprimeur tegen Roda

Excelsior mag blijven hopen op de Eredivisie. De Rotterdammers wonnen na verlenging met 2-0 van Roda JC. Het eerste duel tussen de nummer vijf en zes van de Keuken Kampioen Divisie eindigde in 2-2, waardoor deze wedstrijd allesbepalend was. De spanning had zijn invloed op het spel, dat van beide kanten niet goed was. Leuk was het wel in Kerkrade. Helemaal voor de uitploeg, die uiteindelijk aan het langste eind trok.

Waarom Kluivert ondanks een goal toch een vervelende avond beleefde

Zes teams die vechten om vier Europese tickets. Het is ongekend spannend in Frankrijk. Justin Kluivert was zaterdagavond goed voor een doelpunt voor Nice, maar toch zal het chagrijn overheersen bij de aanvaller. De ploeg verloor namelijk van Lille OSC, waardoor er virtueel naast Europees voetbal wordt gegrepen. Er is nog een speelronde te gaan.

Xavi hint op mogelijkheid vertrek Frenkie en komst Lewandowski

Het is niet uitgesloten dat Frenkie de Jong deze zomer vertrekt bij FC Barcelona. Dat bleek uit de woorden van trainer Xavi, die tijdens zijn persconferentie van zaterdagmiddag inging op de vermeende interesse van Manchester United. Ook hintte hij op de mogelijke komst van Robert Lewandowski, die inmiddels zijn vertrekwens aan Bayern München kenbaar heeft gemaakt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen