'Ten Hag gaat voor superduo: Kanté moet De Jong assisteren'

15 mei 2022, 11:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag wil niet alleen Frenkie de Jong halen om het middenveld te versterken, de trainer zou ook inzetten op de komst van

€4.8M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté. De middenvelder van Chelsea heeft nog een eenjarig contract in Londen. De Red Devils hopen hem daardoor voor een klein bedrag over te kunnen nemen van de competitiegenoot.

Dat meldt The Daily Mirror. Kanté is 31 jaar, maar dat is volgens Ten Hag geen enkel probleem. De trainer zou voor de controleur een belangrijke rol zien in zijn ploeg en daarbij speelt leeftijd geen rol. Manchester United werd de afgelopen weken ook meermaals gelinkt aan Declan Rice van West Ham United. Hij is sowieso een stuk duurder dan Kanté, al staat Rice nog aan het begin van zijn carrière. De Londenaren zouden inzetten op een bedrag van meer dan tachtig miljoen euro voor de 23-jarige voetballer.

Rice staat open voor een nieuwe stap in zijn carrière, maar het liefst zou hij naar Chelsea gaan. De middenvelder kan dan in Londen blijven wonen en gaat bij een club voetballen die jaarlijks in de top van de Premier League speelt. Mogelijk kan Manchester United hier aan bijdragen. Als de beleidsbepalers vol inzetten op Kanté komt er bij The Blues een vacature vrij die mogelijk ingevuld kan worden door de Engels international.

Frenkie de Jong

Ten Hag werkte bij Ajax al succesvol samen met De Jong en wil hem nu graag naar United halen, volgens de geruchten. FC Barcelona-trainer Xavi zette de deur voor een vertrek op een kier tijdens de persconferentie. "Voor mij is hij een heel belangrijke speler. Hij is vrijwel altijd basisspeler geweest. Maar er is ook de financiële situatie waar we van afhankelijk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen