'Droomduo in de maak? AC Milan gaat voor Lang en Liverpool-spits

15 mei 2022, 12:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AC Milan staat bovenaan in de competitie, maar dat betekent niet dat de club stil zit. Er moet doorgeselecteerd worden, weet de clubleiding. De Italianen hebben met Olivier Giroud en Zlatan Ibrahimovic twee oude spelers die het verschil moeten maken. Noa Lang en Divock Origi staan hoog op het wensenlijstje.

De spits zou al bijna binnen zijn, weet transferspecialist Fabrizio Romano. De aanvaller kan gratis vertrekken bij Liverpool door een aflopend contract, waardoor de Milanezen alleen met de voetballer zelf hoeven te onderhandelen. Die gesprekken verlopen goed. Het zou nog gaan om de 'finale details', waardoor het een kwestie van tijd is.

Origi kwam in 2014 naar Liverpool nadat hij indruk maakte bij het Franse Lille OSC. De aanvaller wist op Anfield niet uit te groeien tot onomstreden basisspeler. In totaal kwam hij tot 174 wedstrijden in het shirt van de Engelse topclub. Daarin was hij goed voor 41 doelpunten en achttien assists. In het seizoen 2018/2019 zette hij Anfield in vuur en vlam door twee keer te scoren tegen FC Barcelona in de halve finale van de Champions League. Mede door die goals ging de ploeg destijds naar de eindstrijd van het toernooi, ondanks een 3-0 nederlaag in de eerste wedstrijd.

Noa Lang

Het Nieuwsblad maakte zaterdag al bekend dat de Milanezen inzetten op Lang. Club Brugge zou de aanvaller na twee jaar een stap gunnen richting een grote competitie. Gesprekken tussen de partijen zijn nog niet gevoerd, maar de aanvaller staat wel degelijk hoog op het wensenlijstje. De Nederlandse buitenspeler wist dit seizoen zeven keer te scoren en dertien assists te geven in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen