David James wil weg bij Manchester City

10 augustus 2006, 10:43

Manchester City lijkt op zoek te moeten gaan naar een nieuwe doelman. David James, tijdens het WK tweede keus onder de Engelse lat achter Paul Robinson, heeft de clubleiding laten weten dat hij per direct wil vertrekken. De doelman kan, naar verluidt, zijn handtekening zetten onder een driejarig contract bij het ambitieuze Portsmouth.

Het contract van de inmiddels 36-jarige James bij Manchester City loopt na het komende seizoen af en om zijn toekomst veilig te stellen wil de doelman graag een driejarig contract tekenen bij Portsmouth. De clubleiding van Manchester is inmiddels op de hoogte van dit verzoek en lijkt mee te gaan werken aan een transfer. "Natuurlijk moet Portsmouth aan onze wensen voldoen, maar in ons achterhoofd houden we alvast rekening met een vertrek", zegt manager Stuart Pearce over het mogelijke vertrek van zijn doelman.

Als vervanger van James zou Manchester City Andreas Isaksson op het oog hebben. De international stond tijdens het WK onder de lat bij Zweden en komt momenteel uit voor het Franse Stade Rennes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen