Janssen en Van Hooijdonk tippen Feyenoord: "Geweldige speler"

16 mei 2022 – Theo Janssen tipt Feyenoord, mocht Guus Til niet nog een seizoen in de Kuip spelen. Volgens de analist loopt die ideale vervanger in de persoon van Zian Flemming al rond in de Eredivisie, bij Fortuna Sittard. De middenvelder was dit seizoen goud waard met twaalf doelpunten en vier assists, waardoor de Limburgers zich op de laatste speeldag handhaafden.

Janssen en Van Hooijdonk tippen Feyenoord: "Geweldige speler"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Flemming heeft dit seizoen het verschil gemaakt, in goals en in slimmigheidjes. Hij heeft zoveel bijgedragen aan dit elftal. Zonder hem waren ze achttiende geworden", vertelt de analist lovend bij Studio Voetbal. "Ik zou het geen rare speler vinden om bij Feyenoord neer te zetten als Til weggaat. Het is echt een goede speler, met een goede basistechniek. Als je twee seizoenen op rij twaalf goals maakt, dan kun je dat bij Feyenoord ook."

Janssen weet dat er wel een andere druk is in de havenstad. "In De Kuip voetballen en 50.000 man die meekijken, daar zie je veel spelers onder bezwijken", aldus Janssen, waarna Pierre van Hooijdonk zich ment in het gesprek. "Als je hem hoort in interviews, ik word daar vrolijk van. Ik vind het een geweldige speler. Er zitten geen franjes aan. Alles is functioneel. Hij maakt geen 37 scharen als het niet nodig is. Bal aannemen, verwerken en hij speelt 'm naar de goede kleur. Met regelmaat ketst hij ook nog een bal tegen het net."

Flemming heeft nog een contract tot medio 2024 bij Fortuna. De middenvelder werd afgelopen winter al gelinkt aan Huddersfield Town, Millwall en Nottingham Forest. De Limburgse club wilde destijds absoluut niet meewerken aan een transfer. Mogelijk is dat komende zomer anders, mits het goede bedrag op tafel komt.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd