Mignolet vindt Schreuder beter dan Klopp: "Een geweldige man"

16 mei 2022 – Simon Mignolet komt woorden tekort om Alfred Schreuder te complimenteren na het behalen van de titel met Club Brugge. De Belgische doelman werkt pas een paar maanden samen met de naar Ajax vertrekkende coach, maar denkt dat zijn club het kampioenschap volledig aan Schreuder te danken heeft.

Mignolet vindt Schreuder beter dan Klopp: "Een geweldige man"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"De coach heeft de afgelopen weken geweldig werk geleverd, hij verdient het om Belgisch kampioen te worden", aldus Mignolet tegen Eleven Sports. "Niet alleen vanwege het tactische aspect of al het werk dat hij heeft gedaan, maar ook voor de man die hij is. Het is een geweldige man! Ik ben blij om gun hem deze titel. Ik heb in mijn carrière veel coaches gehad, maar ik denk dat hij de beste is."

Dat zijn geen misselijke uitspraken. Mignolet werkte in het verleden bij Liverpool ook samen met Jürgen Klopp, die wereldwijd wordt beschouwd als een van de beste coaches ter wereld. "Ik vind het erg jammer dat hij bij ons vertrekt", aldus de keeper.

Lange tijd leek promovendus Union Saint-Gilloise op weg naar het schrijven van geschiedenis, maar Club Brugge zette met succes de achtervolging in. "Misschien hadden de Unionisten de titel ook verdiend", denkt Mignolet. "Maar ik denk dat het verschil zat in onze efficiëntie in de grote wedstrijden, zoals de play-offs van de kampioenspoule."

Reacties

Ajax

gerelateerd