Kraker in Den Haag en zinderende ontknoping lonkt in Engeland

17 mei 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 17 mei.

Kraker in Den Haag en zinderende ontknoping lonkt in Engeland

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wedstrijden

ADO Den Haag - FC Eindhoven (20.00 uur)
ADO Den Haag en FC Eindhoven mogen nog altijd dromen van een terugkeer in de Eredivisie. Eindhoven versloeg De Graafschap in de eerste ronde van de play-offs, terwijl ADO won van NAC Breda. De winnaar van dit tweeluik neemt het in de finale van de play-offs op tegen Excelsior of Heracles, die elkaar woensdag en zaterdag treffen. Op basis van de ranglijst lijkt Eindhoven favoriet in Den Haag: de ploeg van Rob Penders eindigde op de knappe derde plaats.

Southampton - Liverpool (20.45 uur)
Liverpool leek genoegen te moeten nemen met plek twee in de Premier League, maar ineens kreeg het een strohalm in de schoot geworpen. Manchester City verspeelde twee punten bij West Ham United, waardoor Liverpool het gat kan terugbrengen tot één punt. Na dinsdagavond telt de Premier League nog één speelronde. Komt er een zinderende ontknoping?

Nottingham Forest - Sheffield United (20.45 uur)
Nog slechts vier ploegen zijn in de race voor promotie naar de Eredivisie en de daarbij horende miljoenen. Naast Luton Town en Huddersfield mogen ook Nottingham Forest en Sheffield United dromen. Nottingham versloeg Sheffield in het heenduel van de halve finales in de play-offs met 1-2 en staat daardoor al met één been in de eindstrijd.

Voetbal op tv

20.00 uur: ADO Den Haag - FC Eindhoven, ESPN, live verslag van het duel in strijd om promotie naar de Eredivisie
20.45 uur: Southampton - Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League
20.45 uur: Nottingham Forest - Sheffield United, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Engelse promotieduel
21.30 uur: Vandaag Inside, SBS 6, praatprogramma

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie