Opsteker voor Feyenoord? Sterspeler Roma twijfelgeval voor finale

16 mei 2022, 12:20

Feyenoord hoeft het in de finale van de Conference League mogelijk niet op te nemen tegen AS Roma-ster Henrikh Mkhitaryan. Achter de naam van de Armeense aanvaller staat richting de finale in Tirana een groot vraagteken omdat hij kampt met een blessure.

Hamstringklachten hielden Mkhitaryan al drie wedstrijden aan de kant en het lijkt ook onwaarschijnlijk dat hij volgende week op tijd fit is voor de laatste Serie A-wedstrijd van het seizoen. Daarom lijkt ook deelname aan de finale in Tirana uitgesloten. Een definitieve streep er nog niet gezet door zijn meespelen, maar José Mourinho moet zijn hart volgens diverse Italiaanse media vasthouden.

Dat is een flinke aderlating voor Roma, waar de 33-jarige Mkhitaryan vaste waarde is. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en zes assists. De Armeen stond in het verleden onder contract bij topclubs Borussia Dortmund, Manchester United en Arsenal.

Daarentegen lijkt Leonardo Spinazzola wél op tijd fit voor de kraker in Tirana. De linksback stond ook wekenlang aan de kant met een blessure, maar maakte afgelopen weekend tegen Venezia zijn rentree. Na 45 minuten werd Spinazzola naar de kant gehaald. Roma en Venezia speelden met 1-1 gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen