Afellay kraakt Marciano: "Je houdt steeds weer je hart vast"

16 mei 2022, 12:48

Ibrahim Afellay is van mening dat Feyenoord zo snel als mogelijk Justin Bijlow terug moet laten keren op doel. De Israëlische doelman

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano ging ook zondagmiddag tegen FC Twente (1-2) weer tweemaal in de fout. De zorgen richting de finale van de Conference League tegen AS Roma.

De kans is aanwezig dat Bijlow na zijn blessure op tijd fit is voor de kraker in Tirana. Hoewel de keeper nog geen wedstrijdritme heeft, zou Afellay hem altijd opstellen. "Zelfs als er maar één procent kans is om hem op te stellen, moeten ze dat zeker weten doen", aldus de oud-middenvelder bij Studio Voetbal. Bijlow staat al weken aan de kant met een voetblessure.

Toch bereikte Feyenoord mét Marciano op doel de finale van de Conference League, door Olympique Marseille te verslaan. "Dat was meer geluk dan wijsheid dat het goed ging met Marciano", aldus Afellay. "Je houdt steeds weer je hart vast als er een bal terug gaat. Dit kan toch gewoon niet?"

De 32-jarige keeper, die 38 interlands keepte voor de nationale ploeg, stond dit seizoen in twaalf Eredivisie-duels in de basis. Daarin incasseerde hij twaalf tegentreffers en hield hij viermaal zijn doel schoon. In vijf Conference League-wedstrijden moest de doelman negen keer vissen.

Lees ook: Janssen en Van Hooijdonk tippen Feyenoord: "Geweldige speler"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jvdm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dramatische keeper inderdaad

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen