Drie clubs strijden nog om handtekening van gewilde Pogba

16 mei 2022 – Het is nog onduidelijk voor welke club Paul Pogba volgend seizoen uitkomt. Drie Europese topclubs lijken nog kans te maken op de handtekening van de gewilde middenvelder. Juventus heeft momenteel de beste papieren voor de komst van de 29-jarige voetballer.

Drie clubs strijden nog om handtekening van gewilde Pogba

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano maandag. Juventus zou inmiddels al in gesprek zijn met kamp-Pogba om een eventuele overstap te bespreken. Daarin gaat het voornamelijk over het salaris van Pogba in Turijn, dat mogelijk wat hoger kan uitvallen aangezien de beleidsbepalers van de Oude Dame geen transfersom hoeven te betalen voor de transfervrije Pogba.

Echter is Juventus volgens de journalist niet de enige club die kans maakt op zijn komst. Paris Saint-Germain is namelijk ook geïnteresseerd en heeft de Fransman op het lijstje met eventuele versterkingen staan, maar conreet is deze interesse nog niet geworden. Zelfs Manchester United zou volgens Engelse media nog kans maken. Pogba zou namelijk nog wél in gesprek willen met Erik ten Hag over de plannen die de Nederlandse coach heeft voor het volgende seizoen.

Manchester City
Duidelijk is dat Pogba in ieder geval niet vertrekt naar Manchester City. De koploper van de Premier League hoopte rivaal Manchester United een tik uit te delen door de Franse middenvelder vst te leggen, maar Pogba wil de pikante overstap naar het Eithad Stadium zelf niet maken.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd