'Ten Hag vertrouwt op komst Frenkie: vraagprijs bekend'

16 mei 2022 – Manchester United heeft vertrouwen in de komst van Frenkie de Jong. De middenvelder van FC Barcelona is bovenaan de verlanglijst van de nieuwe coach Erik ten Hag verschenen, die in het verleden al zeer succesvol samenwerkte met De Jong bij Ajax. Inmiddels weet de topclub al wat het moet betalen voor zijn komst.

'Ten Hag vertrouwt op komst Frenkie: vraagprijs bekend'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag zat afgelopen week al met bestuursleden van Manchester United om tafel, zo meldt Fabrizio Romano. Daarin is ook de mogelijke komst van Frenkie de Jong aan bod gekomen. Ook werd er gesproken over de huidige selectie en op welke plekken Ten Hag vindt dat er versterkingen noodzakelijk zijn. Daarbij zou hij naast De Jong ook andere namen hebben genoemd.

Het binnenhalen van De Jong zal echter geen eenvoudige klus worden. FC Barcelona verlangt een transfersom tussen de 80 en 85 miljoen euro, waarmee het geen verlies zou lijden na zijn komst in 2019. Voor De Jong staat bovendien spelen in de Champions League bovenaan zijn wensenlijst. Bij FC Barcelona krijgt hij dat, bij Manchester United zou hij mogelijk in de Europa League of zelfs de Conference League aan de bak moeten.

Toch is er hoop op een goede afloop bij Manchester United. FC Barcelona kampt nog altijd met gigantische financiële tekorten en lijkt komende zomer daarom een speler te moeten verkopen. De Jong is een van de weinige spelers in de selectie met een waarde boven de vijftig miljoen euro. Volgens Transfermarkt behoren alleen hij (70 miljoen), Ansu Fati (60 miljoen), Gavi (60 miljoen) en Pedri (80 miljoen) tot het selecte gezelschap kapitaal.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd