ADO krijgt goed nieuws in aanloop naar cruciale wedstrijden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 mei 2022 – Uitstekend nieuws voor ADO Den Haag in aanloop naar het tweeluik met FC Eindhoven in de tweede ronde van de nacompetitie voor een plek in de Eredivisie. De Hagenezen kunnen namelijk weer beschikken over Thomas Verheydt. De clubtopscorer moest de dubbele ontmoeting met NAC Breda nog aan zich voorbij laten gaan. 

ADO krijgt goed nieuws in aanloop naar cruciale wedstrijden

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verheydt was in de reguliere competitie van enorme waarde voor ADO Den Haag. De geboren Hagenees trof in 36 wedstrijden liefst dertig keer doel. In het tweeluik met NAC Breda in de eerste ronde van de play-offs kon hij zijn ploeg echter niet van waarde zijn. ADO bleek Verheydt uiteindelijk ook niet nodig te hebben. Na de 1-2 zege in Breda resulteerde de return in Den Haag ook in een 2-1 overwinning, waardoor ADO zich mag opmaken voor de halve finale van de nacompetitie. Daarin wacht FC Eindhoven, dat afrekende met De Graafschap, én kan dus weer een beroep worden gedaan op Verheydt. 

Daar is aanvoerder Boy Kemper in ieder geval erg blij mee. ''Het is heerlijk dat Thomas er tegen FC Eindhoven weer bij is. Dan kan ik ook weer een balletje voor gaan geven'', klinkt het bij het Algemeen Dagblad. Er is daags voor het heenduel met FC Eindhoven nóg meer goed nieuws voor ADO. Ook Felipe Pires, die tegen NAC nog geblesseerd uitviel, en Jamal Amofa kunnen namelijk 'gewoon' hun opwachting maken. ''Dat we er weer een paar bij hebben ten opzichte van de wedstrijden tegen NAC, scheelt een hoop'', aldus trainer Giovanni Franken. Een compleet fitte selectie heeft Franken echter niet. Ricardo Kishna en Daryl Janmaat zijn nog niet fit genoeg. 

''De blessure van Daryl lijkt een verkramping te zijn. Als we de finale halen, denken we dat hij er weer bij kan zijn. En dat geldt ook voor Ricardo'', vertelt Franken over de blessures van Janmaat, die afgelopen zaterdag noodgedwongen het veld moest verlaten, en Kishna. De aanvaller moest in de heenwedstrijd tegen NAC in de eerste helft al geblesseerd afhaken. De eerste ontmoeting tussen ADO en FC Eindhoven begint dinsdagavond om 20.00 uur. 

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd