Magath eist opnieuw de dubbel bij Bayern

10 augustus 2006, 14:03

De lat bij Bayern München ligt ook komend seizoen bijzonder hoog. Ondanks het vertrek van Michael Ballack en de nederlaag in de Liga Pokal tegen Werder Bremen, eist trainer Felix Magath dat zijn ploeg ook komend seizoen zowel landskampioen als bekerwinnaar wordt. Bovendien wil hij ook in Europees verband hoge ogen gooien.

De Duitse competitie start komende vrijdag, met een duel tussen landskampioen Bayern München en het Borussia Dortmund van trainer Bert van Marwijk. Voor Bayern-trainer Magath moet dat duel een eerste stap in de goede richting worden. Gezien de kracht van vooral Werder Bremen zal Bayern er een flinke kluif aan krijgen om haar titel te verdedigen, maar Magath heeft goede hoop. "Ik wil dat we opnieuw de dubbel pakken", stelt hij.

Ook Europees gezien legt Magath de lat hoog. Na twee teleurstellende seizoenen, waarin de ploeg niet verder kwam dan respectievelijk de kwart- en achtste finale, wil Magath nu meer. "We moeten ook Europees gezien progressie boeken", eist de oefenmeester van de Zuid-Duitse ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen