Tien buitenlandse clubs azen op Bazoer: "Het gaat niet om het geld"

17 mei 2022, 10:10

Riechedly Bazoer heeft de clubs voor het uitkiezen. De verdediger annex middenvelder kijkt niet naar het financiële plaatje, maar naar het sportieve plaatje. Het is de vraag welke club daar het beste aan voldoet. AS Roma, Sassuolo, Fiorentina, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach, VfB Stuttgart, AS Monaco, Lille, Olympique Marseille en Olympique Lyonnais zijn in de markt.

"Er is veel interesse en er zijn volop contacten. Daarbij zijn clubs ook concreet. Maar een keuze maken, is daarmee ook best lastig. Dat komt door de luxe van het aanbod, maar ook door mijn persoonlijke voorkeuren. Ik wil hogerop. Richting Oranje, ja. Dat zou mooi zijn. Ik wil om de prijzen spelen én op persoonlijk vlak sportief vooruitgang boeken", vertelt de voetballer in gesprek met De Gelderlander.

De meest concrete clubs voetballen in Frankrijk. Maar de voetballer stelt dat de interesse vanuit Italië en Duitsland ook 'erg groot' is. Waar zijn toekomst ligt, weet hij nog niet. "Ik wil niet alleen in de top voetballen, ik wil ook écht spelen. Het gaat niet om het geld, het sportieve aspect weegt erg zwaar. De komende tijd is zo best spannend", aldus Bazoer, die transfervrij kan gaan en staan waar hij wil. Afgelopen winter was er nog interesse van Sporting Portugal, Benfica, Feyenoord en PSV. Nu is het vanuit die clubs stil.

Verdediger of middenvelder?

Bazoer brak op jonge leeftijd door bij Ajax. Via meerdere omzwervingen kwam hij uiteindelijk bij Vitesse terecht, waar Thomas Letsch hem als centrale verdediger opstelde in een vijfmansdefensie. Dat terwijl hij in alle voorgaande jaren als middenvelder opereerde. Het is een groot gespreksonderwerp als hij met geïnteresseerde clubs om de tafel zit, erkent Bazoer. "Wat is mijn voorkeur? In welke rol ziet een club mij? Komt dat overeen? Ik sta voor een heel belangrijke keuze in mijn sportcarrière."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Peer64
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

bij 7 van de clubs zal er qua niveau voor hem weinig veranderen.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen