Feyenoord gaat voor opgeleefde Brenet; PSV ook geïnteresseerd

17 mei 2022, 10:31

Joshua Brenet heeft afgelopen winter een uitstekende keuze gemaakt in zijn carrière. De verdediger tekende een contract van zes maanden bij FC Twente om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Dat is gelukt. Feyenoord, PSV en meerdere buitenlandse clubs hebben hem inmiddels in het vizier.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord zou de voetballer zelfs al een contract hebben voorgeschoteld. De vleugelverdediger kan in De Kuip een driejarig contract tekenen. Arne Slot zou in hem een ideale versterking zien, aangezien hij op beide kanten van het veld uit de voeten kan. In Rotterdam is de bezetting dit seizoen krap in de achterhoede. Achter Tyrell Malacia heeft de trainer alleen de beschikking over de jonge Ramon Hendriks. Op rechts vechten Marcus Pedersen en Lutsharel Geertruida om een basisplaats, maar laatstgenoemde kan ook centraal achterin spelen.

PSV zou ook denken aan een terugkeer van de verdediger, die in Eindhoven doorbrak, international werd en in totaal meer dan honderd Eredivisieduels speelde. De club verkocht hem in 2018 voor 3,5 miljoen euro aan TSG Hoffenheim, waar hij de laatste jaren op een dood spoor zat. Na zijn uitstekende optredens bij FC Twente zou hij nu weer op de radar zijn verschenen van zijn oude liefde.

FC Twente kansloos?

FC Twente haalde Brenet op voor een half jaar, maar sprak toen al de intentie uit om langer met hem door te gaan als het zou bevallen. De Tukkers lijken inmiddels kansloos gezien de interesse van de Nederlandse topclubs en meerdere buitenlandse ploegen. In Enschede was hij in dertien wedstrijden goed voor twee doelpunten en een assist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen