'Bayern wil FC Barcelona dwarszitten en zet zinnen op Dembélé'

17 mei 2022, 17:00

Bayern München gaat deze zomer een poging wagen om Ousmane Dembélé naar de Bundesliga te halen. De vleugelaanvaller heeft zijn aflopende contract bij FC Barcelona nog altijd niet verlengd. Daarom zou de landskampioen van Duitsland hem transfervrij aan kunnen trekken.

Toch zal de eventuele entree van Dembélé niet goedkoop worden voor Bayern. Volgens het Franse medium L'Équipe wil de 25-jarige aanvaller namelijk graag achttien miljoen euro per jaar gaan verdienen in de Allianz Arena. Barcelona heeft de hoop op een langer verblijf van de veelbesproken Fransman echter nog niet opgegeven en is naar verluidt weer in gesprek.

Het riante salaris van de vleugelspeler zou dan wel een behoorlijk struikelblok zijn. De financiële situatie van de Catalanen is er niet bepaald naar om een speler een dergelijk salaris aan te bieden. Eerder moesten verschillende spelers van Barcelona immers nog genoegen nemen met een vermindering van het salaris. BILD weet dat Bayern graag wil profiteren.

Voor Dembélé zou dat een terugkeer naar de Bundesliga kunnen betekenen. Eerder verdedigde hij namelijk een seizoen de clubkleuren van Borussia Dortmund. Ook een rentree naar de Ligue 1 kan nog een optie worden. Dembélé speelde ook voor Stade Rennais. Inmiddels wordt de situatie van de transfervrije international van Frankrijk ook door Paris Saint-Germain in de gaten gehouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen