'Feyenoord wil PSV nadoen en hoopt Sinisterra langer te houden'

17 mei 2022, 18:59

Feyenoord gaat Luis Sinisterra deze zomer niet zonder slag of stoot laten vertrekken. De aanvaller uit Colombia maakt dit seizoen een ijzersterke indruk en is op de radar verschenen bij meerdere topclubs. Bij de Dick Voormekaar Podcast laat Martijn Krabbendam weten wat de plannen van Feyenoord zijn.

"Ik heb de grote Frank Arnesen eventjes aan de lijn gehad", aldus de clubwatcher van Voetbal International. "Ze ontkomen er natuurlijk niet aan om komende zomer spelers te gaan verkopen. Maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze, à la Cody Gakpo bij PSV, Luis Sinisterra nog een jaartje langer willen binden. Want ja, één-op-één een speler met zijn kwaliteiten vervangen is natuurlijk onmogelijk. Je laat wel vijftien doelpunten en vijftien assists de deur uitlopen. Koop dat maar eens terug met minimale middelen."

Het zou dus zomaar kunnen dat de fans van Feyenoord nog wat langer kunnen genieten van Sinisterra. Desondanks lijkt er wel een ander te gaan gebeuren op de transfermarkt. "De scouting moet zijn werk gaan doen. Marcos Senesi moeten ze bijna wel gaan verkopen, die heeft nog een contract voor een jaar. Bryan Linssen zal waarschijnlijk naar Japan gaan. Het enige voordeel ten opzichte van PSV en Ajax is dat de trainer blijft. Ook de kern blijft intact."

Sinisterra (22) is bezig aan zijn vierde seizoen in De Kuip. De linksbuiten kwam in de zomer van 2018 voor twee miljoen euro over van het Colombiaanse Once Caldas. Sinisterra ligt nog tot medio 2024 vast en wordt gevolgd door onder meer Bayer Leverkusen. Dit seizoen was hij namens Feyenoord in 46 wedstrijden goed voor 23 doelpunten en 13 assists. Ook maakte hij zijn debuut namens de nationale ploeg van Colombia.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen