Go Ahead heeft goaltjesdief binnen: "De sfeer hier is geweldig"

17 mei 2022, 18:27

Finn Stokkers heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij Go Ahead Eagles. De spits komt transfervrij over van RKC Waalwijk en tekent voor drie seizoenen in De Adelaarshorst. Stokkers kijkt er enorm naar uit om in dat stadion te gaan voetballen.

"Van de eerdere wedstrijden die ik met Sparta Rotterdam, NAC Breda, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk in een volle Adelaarshorst heb gespeeld, weet ik nog dat ik de sfeer in het stadion altijd geweldig vond. Dus ik kijk er enorm naar uit om de Eagles-supporters volgend seizoen achter mij te hebben staan", laat Stokkers in een kort interview weten op de clubwebsite.

Paul Bosvelt, de technisch manager van de club uit Deventer, is erg blij dat de deal rond is. "Met Finn hebben we een spits aan kunnen trekken met een enorme drive, die inmiddels ook over de nodige Eredivisie-ervaring beschikt. In de beslissende fase van het huidige seizoen heeft hij zijn kwaliteiten bij RKC Waalwijk laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat hij die lijn bij Go Ahead Eagles door kan trekken."

Het is bij Go Ahead al behoorlijk druk wat transfers betreft. De club neemt afscheid van onder meer Luuk Brouwers (FC Utrecht), Andries Noppert (sc Heerenveen), Boyd Lucassen (NAC Breda), Ragnar Oratmangoen (FC Groningen) en trainer Kees van Wonderen (sc Heerenveen). Naast Stokkers komen ook Xander Blomme (Club Brugge) en Rashaan Fernandes (Telstar) naar Go Ahead.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen